Richter Egészségváros Kiskunhalas- részletes program

A Richter Egészségváros újabb idei helyszíne: Kiskunhalas, ahol a Kiskunhalasi Semmelweis Kórháznak szánt adományt növelhetik az aktív résztvevők most vasárnap!

Az Egészségváros előadásainak többsége online is követhető a hivatalos Facebook-eseményében, hogy azok is részt vehessenek a rendezvényen, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a rendezvényre:
https://www.facebook.com/events
 
2021. június 27-én a kiskunhalasi Bethlen Gábor térre látogat a Richter Egészségváros program. Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Kiskunhalasi Semmelweis Kórháznak szánt adományt!

 
A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Kiskunhalasi Semmelweis Kórháznak, a kórházi infrastruktúra szintjének emelésére és a szülészet-nőgyógyászat eszközparkjának bővítésére.
 
AZ ADOMÁNYPONTGYŰJTÉS MENETE
Az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.
 
1 PONT = 300 FT A KÓRHÁZNAK
A programokon a részvétel ingyenes.
 
Részletes program:


 

Kommentek