Richter Egészségváros Kaposvár – RÉSZLETES PROGRAM

A Richter Egészségváros ingyenes családi programsorozat, mely szűrésekkel, egészségügyi tanácsadással, ismeretterjesztő előadásokkal kívánja felhívni a lakosság figyelmét az egészségmegőrzés fontosságára, a megelőzés jelentőségére.


Az első idei helyszín Kaposvár, ahol a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórháznak szánt adományt növelhetik az aktív résztvevők. Az Egészségváros előadásainak többsége online is követhető a hivatalos Facebook-eseményében, hogy azok is részt vehessenek a rendezvényen, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a rendezvényre:Az online aktivitás ugyanúgy értékes forintokat ér a majd a kórháznak, így akár élőben, akár online, de mindenképpen érdemes csatlakozni.A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórháznak, mini labor beszerzésére a mobil szűrővizsgálatokhoz.
 
AZ ADOMÁNYPONTGYŰJTÉS MENETE
Az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.
 
1 PONT = 300 FT A KÓRHÁZNAK
A programokon a részvétel ingyenes.
Részletes program:


Kommentek