Richter Aranyanyu Díj: Gitidiszné Gyetván Krisztina

Elkezdődött a szavazás, így a te kezedben van az Aranyanyuk sorsa! Kikből lesznek közönségdíjas Aranyanyuk? Akik kategóriájukban a legtöbb szavazatot kapják november 22-ig. Pedagógus, orvosnő, egészségügyi- és szociális szakdolgozó kategóriában tudsz leadni voksot a 16 döntősre. Ha megnézted a kisfilmeket és szavaztál kedvenceidre, biztasd ismerőseidet, barátaidat is, hogy csatlakozzanak a játékhoz, így nő az esélye annak, hogy az általad legnagyszerűbbnek vélt Aranyanyuk díjazottak legyenek.

 

Gitidiszné Gyetván Krisztina

Gitidiszné Gyetván Krisztina laktációs szaktanácsadó, dúla, babamasszázs oktató, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat védőnője. Saját anyává válása során értette meg, mennyire különbözőek a várandósságok, gyerekek.

Ezután képezte tovább magát egyre több területen, hogy minél szélesebb körű tudással támogathassa az édesanyákat, családokat. Az igény szerinti szoptatásban, igény szerinti gondozásban fontosnak tartja, hogy az anya, a gyermek, és az apa igényei egyaránt jelenjenek meg.

Bármilyen utat választ a család a gyerekgondozásban, táplálásban, az elsődleges, hogy érezzék és élvezzék környezetük támogatását. Kriszta szerint a szemünk előtt zajlik egy csodálatos folyamat, melynek során a nők visszatalálnak a bennük lévő ősi tudáshoz a kötődő, gyerekek és saját igényeikhez igazodó neveléshez, a feladatunk az, hogy ehhez támogató légkört teremtsünk.

A közreműködésével Zuglóban is létrehozott, de bárhol könnyen kialakítható bababarát helyekkel segíthetjük az anyákat abban, hogy ne érezzék magukat elszigetelve, anyaságuk miatt elzárva a külvilágtól.

Kriszta hisz egy bababarát ország megvalósulásában és abban, hogy mindaz, amiről ma még előadásokat, tanfolyamokat tart, egyszer annyira természetes lesz, hogy beszélni sem kell róla. 

A többi jelölt bemutatása és szavazás:

Aranyanyu 2015

Kommentek