Richter Aranyanyu Díj: Garai Erzsébet

Elkezdődött a szavazás, így a te kezedben van az Aranyanyuk sorsa! Kikből lesznek közönségdíjas Aranyanyuk? Akik kategóriájukban a legtöbb szavazatot kapják október 30-ig. Pedagógus, orvosnő, egészségügyi- és szociális szakdolgozó kategóriában tudsz leadni voksot a 16 döntősre. Ha megnézted a kisfilmeket és szavaztál kedvenceidre, biztasd ismerőseidet, barátaidat is, hogy csatlakozzanak a játékhoz, így nő az esélye annak, hogy az általad legnagyszerűbbnek vélt Aranyanyuk díjazottak legyenek.

 

Garai Erzsébet

 

Garai Erzsébet az FMC Dialízis Központ főápolója. Azokról gondoskodik, akik művese kezelésre szorulnak. Minden mozdulatából árad a munkája és a betegek iránt érzett szeretet. Gyerekkora óta készült hivatására, hosszú évek után is úgy gondolja, megtalálta a helyét a világban.

 

Erzsébet élete minden területen kihívásokkal teli, egyedül nevelte fel tartósan beteg fiát, aki ma már egyetemre jár. Mivel neki otthon már kevesebb a feladata, gyakran vállal plusz munkát akár ünnepekkor is, hogy ezzel segítse kisgyermekes kollegái életét.

 

Hogy honnan meríti Erzsébet töretlen lelkesedését és pozitív hozzáállását? Tagja a Jobb Veled a Világ Alapítvány kiskunfélegyházi Boldogságklubjának, ahol részt vesz minden olyan megmozdulásban, amivel másoknak, a városnak javára lehet és a jó cselekedeteket rendszeresen gyakorolhatja. A programból sok apróságot átültet a munkahelyére, a betegek már várják a tőle megszokott napi ölelést és a kiskártyákat pozitív üzenetekkel.

A páciensek úgy érzik, egy kilátástalan, nehéz helyzetben a béke szigete számukra Erzsébet közelében lenni, könnyebben viselik a betegséggel járó megpróbáltatásokat. A Boldogságklub szlogenje Erzsébetre különösképpen igaz: jobb vele a világ!

 

 

Kommentek