Richter Aranyanyu Díj: Dr. Rovács Melinda

A te kezedben van az Aranyanyuk sorsa! Kikből lesznek közönségdíjas Aranyanyuk? Akik kategóriájukban a legtöbb szavazatot kapják október 30-ig. Pedagógus, orvosnő, egészségügyi- és szociális szakdolgozó kategóriában tudsz leadni voksot a 16 döntősre. Ha megnézted a kisfilmeket és szavaztál kedvenceidre, biztasd ismerőseidet, barátaidat is, hogy csatlakozzanak a játékhoz, így nő az esélye annak, hogy az általad legnagyszerűbbnek vélt Aranyanyuk díjazottak legyenek.

 

Dr. Rovács Melinda

 

Dr. Rovács Melinda körzeti gyermekorvos Nyergesújfalun. Számára a hivatása egyben a hobbija is, gyerekkorától kezdve gyógyítani szeretne. Így történhetett meg, hogy Melinda a családi ünnepséget is hátrahagyva kísérte kis betegét mentőautóval egészen a budapesti kórházig.

 

Ha szükségét érzi, az aggódó szülőket telefonon is felvilágosítja, megnyugtatja, vagy szükség esetén akár éjszaka is a család segítségére siet. Melinda úgy gondolja, hogy a gyerekek gyógyítása akkor lehet teljes, ha az egész családot megismeri és megérti.

 

Nála a kezelés nem ér véget a recept felírásával, meglátja, ha egy nehéz anyagi körülmények között élő páciense a gyógyszerek kiváltásában is segítségre szorul. Saját gyerekei mellett a körzetébe tartozó gyerekekről is gondoskodik, jelölői úgy érzik, vele biztonságban érezhetik családjukat, mindenben lehet rá számítani.

 

 

Szavazás és a többi jelölt:

http://aranyanyu.hu/dij

Kommentek