“Még ha meg is szakadt a szívem, úgy éreztem, hogy már nem tudom továbbcsinálni azt, ami az akkori életem, munkám volt” – Szabó Csilla újrakezdésének története

Te gondoltál már arra, hogy új életet kezdj távol mindentől, messze a város zajától? Szabó Csilla élete közepén döntött úgy, hogy teljes fordulatot tesz, és egy Balaton-felvidéki faluba költözött. Létezése teljesen új értelmet nyert.

„Még ha meg is szakadt a szívem, úgy éreztem, hogy már nem tudom továbbcsinálni azt, ami az akkori életem, munkám volt.
És akkor vettem egy nagy levegőt és megszületett bennem a váltás döntése. Már akkor tudtam, hogy olyan területre, tevékenységre vágyom, ahol segíteni tudok.”


Szabó Csilla, a Richter Főnix Közösség tagja részletesen mesélt újrakezdésről, döntéshozatalról és a változásból való tanulásról.

(A vele készült interjút a www.richteranokert.hu/fonix oldalon olvashatjátok teljes terjedelmében: https://www.richteranokert.hu)
 
Itt pedig a kisfilmjét láthatjátok:
  
Ha ismersz olyan személyt, aki bár életében mélyre került, talpra tudott állni, vagy akár veled történt ilyen és szívesen beszélnél róla másokat biztatva ezzel az újrakezdésre, jelentkezz és írd meg a történeted a program honlapján megadott címre!
A beérkezett sorstörténetekből a Richter Főnix Közösség védnöke segítségével választjuk ki a bemutatásra kerülő főnixeket.
 
A filmeket a Richter a Nőkért Facebook oldalon, valamint a program hivatalos honlapján követhetitek.

 

Kommentek