Legyünk büszkék ezekre a csodálatos nőkre! – Richter Aranyanyu Díj 2017

Ők tizenhatan mindannyian életet mentenek. Van, aki szó szerint egy kórházban, de van olyan is, aki a jóra neveléssel az iskolapadok között. Különleges, keményen dolgozó és küzdő nők, akinek eddig kevés jutott az elismerésből, pedig hősként tekinthetünk rájuk. Ismerd meg a történetüket, és támogasd őket egy szavazattal!

A te kezedben van a döntős Aranyanyuk sorsa!
Kikből lesznek közönségdíjas Aranyanyuk? Akik kategóriájukban a legtöbb szavazatot kapják november 5-ig. Pedagógus, orvosnő, egészségügyi- és szociális szakdolgozó kategóriában tudsz leadni egy-egy voksot.
Ha megnézted a kisfilmeket és szavaztál kedvenceidre, bíztasd ismerőseidet, barátaidat is, hogy csatlakozzanak a játékhoz, így nő az esélye annak, hogy az általad legnagyszerűbbnek vélt Aranyanyuk díjazottak legyenek.
 
Ide kattintva szavazhatsz: http://aranyanyu.hu/dij
 
A nevekre és a videókra kattintva pedig megismerheted őket közelebbről:


Sebők ErikaIllésné Áncsán ArankaDr. Maráz AnikóGáll PannaTakács KatalinRózsa MagdolnaDr. Tidir Alisza VaszlijevnaKecskemétiné Szilvási ZsuzsannaMolnárné Gardi KatalinLacziné Somogyi TímeaDr. Novák EditWágner AdriennFodorné Vincze AnnaDr. Lazáry GyörgynéDr. Németh KatalinProkainé Hajnal Zsuzsanna


Kommentek