Főszerepben a hétköznapi hősök! – Imázsfilm az egészségügyi szakdolgozók önbecsüléséért

A Bethesda Kórház ötszáz fős szupercsapata évente 140.000 beteg gyerekkel találkozik. A gyógyítás teljes ideje alatt szívvel-lélekkel állnak a családok mellett, támogatják őket abban, hogy a betegség legnehezebb időszaka is könnyebben elviselhető legyen. De miből meríthet erőt az, aki arra tette fel életét, hogy másokon segítsen?

Egy pályázat nagyjából a díjátadó pillanatáig érdekes. Kihirdetik a nyerteseket, együtt örülünk velük, majd egy hét múlva már nem is emlékszünk rájuk...
A Richter Anna Díj azonban más. A támogatást nyert projektek a díj elnyerésétől a tényleges megvalósításig követjük végig: Veletek együtt!
Ahhoz, hogy együtt örülhessünk az eredményeknek, most megmutatjuk neketek a kiinduló állapotokat, az ötleteket, amik nemsokára valósággá válnak.
 
Egészségügyi szakdolgozó kategória nyertese:
Főszerepben a hétköznapi hősök! 
 
A Bethesda Kórház ötszáz fős szupercsapata évente 140.000 beteg gyerekkel találkozik. A gyógyítás teljes ideje alatt szívvel-lélekkel állnak a családok mellett, támogatják őket abban, hogy a betegség legnehezebb időszaka is könnyebben elviselhető legyen. De miből meríthet erőt az, aki arra tette fel életét, hogy másokon segítsen? A testet-lelket kimerítő hivatás, mindennapi stressz, munka és magánélet összehangolása rengeteg energiát kér az egészségügyben dolgozóktól. Olykor egy-egy jó szó, egy vállveregetés életmentő lehet számukra. Eszter, a kórház ápolási igazgatója és az ő bátor, kreatív gondolkodású csapata úgy érzik, eljött az idő, hogy reflektorfénybe kerüljenek a hétköznapok szuperhősei, a Bethesda Kórház dolgozói.


"A minden osztály tevékenységét bemutató kisfilmekkel szeretnének tükröt tartani a kórház elhivatott munkatársai számára: hogy az embertpróbáló hétköznapokon is tudják, hálásak nekik, megbecsülik odaadó munkájukat. Kisfilmjeikkel a szülőket is szeretnék megszólítani, segítséget adni számukra abban, hogy tudják mire számíthatnak ha a gyermeküknek esetleg kórházi kezelésre lesz szükségük. A filmeken keresztül bepillanthatunk a kórház életébe és – nem utolsósorban – a fiatalabb generáció is kedvet kaphat e csodálatos hivatáshoz. Hisz a csapat egybehangzó véleménye, hogy a nehézségek ellenére egy olyan családias, szeretetteli munkahelyen, mint a Bethesda, öröm gyógyítani és mindent meg kell tenni azért, hogy ez a kincs, ami a kezükben van, megőrizze csillogását."Bővebben a Richter Anna Díjról:
https://richterannadij.hu

Kommentek