A Richter Anna Díj pedagógus kategóriájának győztese a Fenntartható jövőkép/p/ csapata

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket. A Richter Gedeon Nyrt. a Richter Anna Díj zsűrije és a közönség által legjobbnak ítélt ötleteket díjazza, kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújt, megmutatja azokat a nagyközönségnek, sajtónyilvánosságot biztosít számukra, és segíti megvalósulásukat.

Amikor a Richter Anna Díj döntőseinek munkáját bemutattuk, nem sejtettük, pár hónap múlva az otthontanulás és a digitális oktatás időszaka ennyire aktuálissá válik. Aki ma pedagógusnak áll, hatalmas hivatástudatról és elkötelezettségről tesz tanúbizonyságot. Ezt mutatja az a tény, hogy pedagógusaink minden erőforrásukat megmozgatva néhány nap leforgása alatt áttértek az online tanításra. A döntőseink mellett minden pedagógusnak hatalmas taps jár, köszönjük nektek! A Richter Anna Díj pedagógus kategóriájának idei döntősei mintha jövőbe láttak volna, hiszen mindhárom projekt az online világban zajlik. Őket köszönti most Kertész Éva zsűritag és videóüzenetében kihirdeti a kategória győztesét.
 


A Richter Anna Díj pedagógus kategóriájának győztese a Fenntartható jövőkép/p/ csapata, szívből gratulálunk nekik! A szakmai elismerés mellett 4 millió forint támogatás segítségével valósítják meg programjukat.


 


Bővebben a nyertes csapatról itt olvashattok:


https://richterannadij.hu

Kommentek