A Richter Anna Díj orvos kategóriájának győztese az Egészségkert csapata

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket. A Richter Gedeon Nyrt. a Richter Anna Díj zsűrije és a közönség által legjobbnak ítélt ötleteket díjazza, kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújt, megmutatja azokat a nagyközönségnek, sajtónyilvánosságot biztosít számukra, és segíti megvalósulásukat.

Aktuális helyzetünkben rugalmasságot, újfajta alkalmazkodást kér tőlünk az élet. Erre ez a rendhagyó díjátadó is tökéletes példa, amikor a Richter Anna Díj döntőseinek köszöntése és a díjazottak megünneplése történik. Az orvos kategória három döntős csapatát Dr. Barna István zsűritag méltatja videóüzenetében a képernyőkön keresztül. Miközben maga is feszített tempóban dolgozik orvosként, örömmel tesz eleget ennek a feladatnak, hiszen a Richter Anna Díj olyan szívügy számára, amire hatalmas szüksége van az egészségügynek, orvos kollegáinak is.
 


 
A Richter Anna Díj orvos kategóriájának győztese az Egészségkert csapata, szívből gratulálunk nekik! A szakmai elismerés mellett 4 millió forint támogatás segítségével valósítják meg programjukat.
 


Bővebben a nyertes csapatról itt olvashattok:


https://richterannadij.hu

Kommentek