A Richter Anna Díj gyógyszerész kategóriájának győztese a Szimpatikus klinikus csapata

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket. A Richter Gedeon Nyrt. a Richter Anna Díj zsűrije és a közönség által legjobbnak ítélt ötleteket díjazza, kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújt, megmutatja azokat a nagyközönségnek, sajtónyilvánosságot biztosít számukra, és segíti megvalósulásukat.

"A Richternek, mint felelősségteljes magyar gyógyszergyárnak érthető módon kiemelkedően fontosak a gyógyszerészek. Célunk, hogy a gyógyszerészet területén alkotó, elhivatott szakembereket megbecsüljük, a hazai munkaerőnek itthon biztosítsunk olyan feltételeket, amelyek azt erősítik, hogy érdemes a tudást Magyarországon kamatoztatni. A hétköznapokban az ő munkájuk szinte láthatatlan, mégis nélkülözhetetlen."
 
A kategória döntőjébe három igazán kreatív, a szakma sajátosságait izgalmasan megközelítő projekt került be, melyeket Beke Zsuzsa mutat be, majd kihirdeti a kategória győztesét:
 


A Richter Anna Díj gyógyszerész kategóriájának győztese a Szimpatikus klinikus csapata, szívből gratulálunk nekik! A szakmai elismerés mellett 4 millió forint támogatás segítségével valósítják meg programjukat.


 


Bővebben a nyertes csapatról itt olvashattok:


 

https://richterannadij.hu

Kommentek