A Richter Anna Díj egészségügyi szakdolgozó kategóriájának győztese a 12 óra

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket. A Richter Gedeon Nyrt. a Richter Anna Díj zsűrije és a közönség által legjobbnak ítélt ötleteket díjazza, kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújt, megmutatja azokat a nagyközönségnek, sajtónyilvánosságot biztosít számukra, és segíti megvalósulásukat.
A 2019-ben meghirdetett pályázat egészségügyi szakdolgozó kategóriájának győztesét Szily Nóra köszönti videójában. Bízunk benne, hogy az ünnepélyes díjátadásnak egészen egyedülálló formája, a segítő szakmákban dolgozók iránti tiszteletünket és köszönetünket fejezi ki. Az egészségügyi dolgozók erőfeletti munkát végeznek értünk, miközben helyt állnak családjaikban, felelősséget vállalnak hozzátartozóikért is. Szeretnénk köszönetünket kifejezni ezzel az online eredményhirdetéssel is. A kategória három döntős projektje a 12 óra, a Hegmesék és a Lelki SOS mobilapplikáció.

 


A Richter Anna Díj egészségügyi szakdolgozó kategóriájának győztese a 12 óra, szívből gratulálunk! A szakmai elismerés mellett 4 millió forint támogatás segítségével valósítják meg programjukat.
 


Bővebben a nyertes csapatról itt olvashattok:


https://richterannadij.hu


Kommentek