“A fiam ma már nemcsak az anyát látja bennem, hanem azt a küzdelmet is, amit a függőség legyőzéséért folytattam.” – Balogh Csilla újrakezdésének története

Balogh Csilla igen komoly mélységeket élt meg: italfüggősége miatt nem csak barátaival romlott meg a kapcsolata, de szeretett fia is egyre messzebbre sodródott tőle az élet tengerében. Az édesanya segítséget kért és meghozta azt a döntést, amit sokan életük végéig csak halogatnak.

A Richter Gedeon Nyrt. legújabb nőket érintő programja, a Richter Főnix Közösség olyan példamutató újrakezdéseket mutat be, amelyekből sokan erőt meríthetnek. Öt bátor nő történetét ismerhetik meg, háromhetente.
A filmeket a Richter a Nőkért Facebook oldalon is követhetik.
 
Ismerjétek meg egy édesanya történetét, aki függősége miatt igen nehéz dolgokon ment át: családi és baráti kapcsolatok megromlása, szégyenérzet.
Ő azonban tudott és akart változtatni.
Egy szakember segítségével és megingathatatlan kitartással újraépítette életét, és ennek köszönhetően ismét közel érezheti magához szeretett fiát.
 


A Csillával készült interjút ITT olvashatjátok!
 

A Te történeted


A Te életedben is előfordult már, hogy erőn felül kellett teljesítened, hogy egy mélypontról felállj? Ha szívesen beszélnél róla, másokat biztatva ezzel az újrakezdésre – jelentkezz és írd meg a történeted nekünk június 15-ig.
A beérkezett sorstörténetekből a Richter Főnix Közösség védnöke segítségével választjuk ki a bemutatásra kerülő főnixeket.


Kommentek