2021-ben is folytatódik a Richter Egészségváros

A Richter Gedeon Nyrt. Egészségváros fennállásának több mint egy évtizede alatt 79 város egészségügyi intézménye kapott összesen több mint 403 millió forint támogatást a magyar gyógyszergyártó vállalattól. A közösen elért eredmények és a folyamatos érdeklődés mutatja, hogy szükség van a kezdeményezésre, ezért a program idén júniusban is folytatódik.

A Richter Egészségváros célja: Egészség ezreknek, milliók a kórháznak!
 
A Richter Gedeon Nyrt. 2009-ben hívta életre a programot azért, hogy segítse a helyi egészségügyi intézmények prevenciós tevékenységét, valamint egyúttal anyagi támogatást is biztosítson számukra a szükséges fejlesztésekhez. Az évek alatt az Egészségváros egy olyan rendezvénnyé vált, amely sokszínű egészségügyi szűréseknek, tanácsadásoknak és interaktív, motivációs előadásoknak is helyet ad.
 
A Richter Egészségváros keretében a magyar gyógyszergyártó vállalat idén is jelentősen megemelt, 3,5 millió forintos alaptámogatásban részesíti a programban részt vevő helyi egészségügyi intézményeket. Ezt az összeget a lakosok tovább növelhetik, ugyanis az előadásokon, szűréseken, tanácsadásokon való részvételükkel adománypontokat gyűjtenek, melyek pontonként 300 forinttal növelik az adományalapot. A pontok a nap végén értékes forintokká válnak, amit eszközök beszerzésére fordítanak a helyi egészségügyi intézmények.
 
Az ingyenes szűrésekre nem szükséges előzetesen regisztrálni, kortól függetlenül bárki részt vehet rajtuk. Ráadásul minden egyes szűrőponton helyi szakemberek várják a látogatókat, így a rendezvény résztvevői megismerhetik a helyi egészségügy képviselőit is.
 
Az elmúlt tizenegy évben összesen 403.509.100 Ft támogatást nyújtott egészségügyi fejlesztésekre a Richter Gedeon Nyrt., bízunk benne, hogy az idei évet is hasonló sikerekkel zárjuk.
 
Júniusban indul a 2021-es Richter Egészségváros program
 
A Richter Egészségváros idei szezonjában a járványhelyzetre való tekintettel kiemelt figyelmet fordítunk mind a rendezvényre látogatók, mind az ott dolgozók védelmére. Továbbá idén is lesz online közvetítés, hogy azok is hozzájárulhassanak az adománycél eléréséhez, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményre, hiszen az online aktivitásokat is 300 forint értékű adományponttal jutalmazzuk.
 
A részletes programokat és további hasznos információkat hamarosan megosztjuk az Egészségváros hivatalos Facebook-oldalán és a helyszínekhez tartozó eseményekben.
 
Találkozzunk az Egészségvároson!
 

Kommentek