Blans.hu: Ezek vagyunk mi!


Sokfélék vagyunk és sokféleképpen írunk, alkotunk. Ideje hát bemutatkoznunk nektek, hogy lássátok, mennyi különböző hang szól hozzátok.


Burger Andrea - a Blans.hu megálmodója


Olyat szerettem volna adni az olvasóknak amitől fejlődhetnek, ahonnan töltődhetnek lelki, spirituális, kulturális vagy gasztronómia témában.
Hiszek a csapatomban, hálás vagyok hogy fantasztikus emberekkel dolgozhatok együtt. Mi is tanítjuk egymást ezen az úton, nap mint nap.
 
"Ahogy a dolgok vannak és ahogyan a dolgokat látjuk: e kettő nem ugyanaz. A valóság sokkal örömtelibb, mint azt gondolni mernénk, s ha erre ráébredünk, korlátaink izgalmas kihívássá válnak" Lama Ole Nydal
 


Juhász Anna - irodalmár, kulturális menedzser


Egy évtizede könyvvásárok, irodalmi, művészeti estek szervezője. A Hadik Irodalmi Szalon és a New York Művész Páholy alapítója. Dolgozik a Kieselbach Galériában, interjút készít a magyar művészeti, kulturális élet nagyjaival. Színházba és kiállításra jár, olvas, könyvet ír és figyel. Szereti a divatot. Ezekről az élményeiről ír hétről hétre nálunk, a Blans.hu oldalon!
 
“Belső zsebedbe bújva lehetne élni szépen dobogós boldogságban halálig szívverésben.”
Szécsi Margit: Körülötted bolyongok
 
http://www.blans.hu
 


Vass Adrienn - főszerkesztő


A kezdetektől a Blans.hu csapatát erősítem, és bár az elején csak egy hobbinak indult ez az egész, mára lelkem egy jókora darabja olvasható itt.


Nem vagyok egyszerű eset, de mindig az őszinte véleményemet osztom meg itt is, veletek is. A lélek örömei és fájdalmai mellett a gasztronómia a világom másik fele, na meg Budapest, aminél szebb várost álmodni sem tudnék.


Ha követtek instán, a hétköznapjaimba is beleláthattok: @pestikaland


http://www.blans.hu
 


Szabó Lilla


Az én írásaim életekről és sorsokról szólnak. Olyan történetek, melyek mindannyiunkat foglalkoztatnak, de sokszor azt hisszük, csak minket érintenek. Szeretem a spiritualitást, de csakis azon a szinten, mely a mai kor emberének befogadható. Hiszem, hogy minden testi tünet mögött lelki eredetű probléma áll, ezért létfontosságúnak tartom az önismeretet, az önfejlesztést, hisz sokszor a velünk történő események csak egy másik távlatból ismerhetők meg igazán. Szeretek olyan témákkal foglalkozni, melyek sokszor tabusítottak, legalábbis nem szeretünk velük szembesülni, nem szeretünk róluk beszélni, de szeretünk róla olvasni és így tudni.
 
Mottóm: A világ sokkal több annál, mint amit az érzékszerveink fel tudnak fogni belőle és ha nem is tudunk róla, akkor is hat ránk. Legyünk hát minél inkább tudatosabbak, az élet nem habostorta, de azért valóban egy nagy móka lehet, mindez tudatszint kérdése. Szeresd magad, hogy szerethess mást, legyél empatikus, mert mindenkinek van egy útja, amin járnia kell, és nem tudhatjuk, kinek mennyire nehéz az övé. Legyél megbocsájtó, hogy a te hibáid is azok lehessenek másnak. Avagy segíts magadon, s az Isten is megsegít.
 
http://www.blans.hu
 


Schütz Gabriella


Három kislány anyukája vagyok, tanítottam franciát, készítettem filmeket, újságot most is írok, meg persze cikkeket, sokfelé.
Hivatásos búvár vagyok, és aromaterapeuta, így nem kell azon csodálkozni, hogy imádom a tengert és az illatokat.
Nem utolsó sorban a társalapítója vagyok az Aromatika magazinnak: www.aromatika.hu
 
http://www.blans.hu
 

Kommentek